skip to Main Content

Finance Matters – Den Haag

Finance Matters is gevestigd in centrum van Den Haag op een lichte en ruime etage. Maar het interieur paste niet bij het bedrijf. Ze hadden behoefte aan een frissere werkomgeving en een binnenruimte die voor bezoekers beter aansluit op het jonge imago van de onderneming. Ze wilden veel interactie en bewegen moest centraal staan.

Energieke werkplekken

Tegenwoordig bestaat een kantoor niet meer alleen uit werkplekken en vergaderruimtes. Er moet ruimte zijn voor ontspanning en samenzijn. De duurzame inzetbaarheid van medewerkers staat daarbij steeds hoger op de agenda: niet alleen zitten maar vooral ook bewegen. We kozen daarom voor bepaalde activiteiten van zit naar sta, zoals staand vergaderen en staand lunchen. Daarnaast zijn er mogelijkheden om te gamen of te tafelvoetballen. Op termijn komt er zelfs een binnen-moestuin. Dat past helemaal bij dit bedrijf met sportieve medewerkers en klanten.

"De variatie in mogelijkheden (staan/zitten/relaxen) heeft een positief effect op de mensen in onze organisatie. Zonder het interieuradvies van Denise was dat waarschijnlijk niet zo sterk uit de verf gekomen."

Finance Matters
Finance Matters - Den Haag
Rating : 5

"De creativiteit van Denise resulteerde in een energieke werkomgeving met een professionele uitstraling."

Finance Matters
Finance Matters - Den Haag
Rating : 5
Back To Top