skip to Main Content

De studiofilosofie

Onze expertise over alle facetten van een goede en kantoorinrichting en zorginrichting, reikt ver. Denk daarbij aan een goede indeling, materiaal- en kleurkeuze en akoestiek. Maar ook hoe je zintuigen prikkelt. Of juist niet.

Maar daar beginnen we niet. Wij kunnen alleen echt een verschil maken wanneer onze eerste vragen gaan over de medewerkers. En in de zorg ook over de bewoners. Door aandacht te hebben voor hun werk- of leefomgeving, functioneren ze veel beter. Als team en als persoon.

Bij elk concept dat wij ontwikkelen gaat het vooral om de juiste afstemming. Tussen de manier waarop mensen werken, waar mensen werken, de doelen en waarden van de organisatie en natuurlijk ook het gebouw.

En creatievelingen onderzoeken dat natuurlijk op geheel eigen wijze. Ben je benieuwd hoe? Vindt hier alles over op pagina onze aanpak.

Het resultaat is altijd: Blije en trotse mensen! Daar doen we het voor.

Merken en materialen

We passen materialen en kleuren niet zomaar toe omwille van het mooie uiterlijk. Zij zijn altijd afgestemd op intensief en duurzaam gebruik. Daarom werken we alleen met kwalitatief goede merken. Zeker met betrekking tot stoffen en vloeren. Onze creativiteit zit in het combineren van deze kwaliteitsmerken met eventueel andere materialen die het ‘plaatje’ compleet maken.

De OmgevingMakers

Wij kiezen onze PartnerMakers met zorgvuldigheid. Want wat zouden we zijn zonder hen. Samen staan we sterk. Zij zorgen er immers voor dat we een continue kwaliteit kunnen waarborgen. Zij zijn expert op hun eigen gebied. Dat geeft ons vertrouwen. Dat geeft jou vertrouwen.

Enkele belangrijke OmgevingMakers zijn:

De zorg, een extra punt van onze aandacht

Een zorgomgeving stelt bijzondere eisen aan interieurvormgeving. Zowel qua gebruik als bijvoorbeeld qua hygiëne. De omgeving moet schoon en vuilbestendig zijn en tegelijkertijd ook functioneel voor de zorgverlening. Daarom is het bij deze doelgroep nog belangrijker om vooraf goed vast te stellen wat zij nodig heeft. Want niet alleen medewerkers, maar ook patiënten, cliënten of bewoners spelen natuurlijk een essentiële rol.

Onze kennis van kenmerkende aspecten in de zorg is daarbij een grote hulp. Onze kracht zit in het combineren van de behoeften van bewoners met de behoeften van medewerkers en de mogelijkheden van het gebouw. Dit laten samenvloeien en tot uiting laten komen in een project is altijd een mooie uitdaging. Een blije medewerker zorgt voor een blije bewoner en omgekeerd.

Dit ben ik. Ondernemend en creatief.

Interieurconcepten ontwikkelen is mijn beroep. Bezig zijn met mooie materialen, met mooie stoffen en meubels. Met slimme oplossingen voor soms alledaagse problemen. Allemaal bedacht vanuit de mens die er in beweegt, zit, staat en leeft. Want uiteindelijk doe ik het voor de mensen. Creatief los gaan is heerlijk. Maar mensen zien stralen als een project af is, maakt me echt gelukkig.

Ook ben ik mijn hele leven al gefascineerd door kleur. Door de harmonieuze kleurcombinaties in de natuur (hoe zij elkaar versterken; echt geweldig, let maar eens op!). Door de kleuren in schilderijen en foto’s die ik al heel lang zelf maak. En natuurlijk door het effect van kleur in mijn interieurontwerpen. Kijken, voelen en vertalen is wat ik de hele dag doe. Het gebruik van kleur – in al zijn facetten en schakeringen – is mijn signatuur. Het is de rode draad in al mijn ontwerpen. Want kleur maakt blij en vrolijk.

Als ondernemer leer ik elke dag en daag ik mezelf elke keer weer uit. Dat vind ik geweldig. De mensen die ik ontmoet, de mensen voor wie ik ontwerp prikkelen mij steeds weer met nieuwe ideeën en met verrassende inzichten. Zo kan ik mij blijven ontwikkelen. Zo zal OmgevingMakers zich blijven ontwikkelen. Samen met alle mensen en kleuren om ons heen.

Dit vinden klanten over onze samenwerking

"Denise heeft goed geluisterd naar onze wensen. Met haar zorgvuldige en professionele inzicht heeft ze een creatief interieurplan gemaakt. Denise heeft mij ontzorgt en dat was ze dubbel en dwars waard."

"Denise is sterk in de samenwerking en in de communicatie. Ze weet zich echt in te leven in de omgang met de dementerende mens. Daarbij werd ook het personeel door haar in het voortraject betrokken en dat werd zeer gewaardeerd."

"Tijdens het hele proces was Denise actief, pragmatisch en luisterde goed naar onze wensen.” De samenwerking is ons prima bevallen."

"Voor ons is Denise de ideale partner om mee samen te werken: laagdrempelig, informeel en met veel vrijheid voor ons als opdrachtgever."

Back To Top