skip to Main Content

Geef je op voor onze OmgevingsReis

Bij een nieuwe naam hoort ook een leuke actie.

De kern van wat wij doen is het ontwikkelen van interieurconcepten. Maar daar beginnen we niet. Ons vertrekpunt zijn altijd de mensen die werken en -in de zorg- wonen in deze omgeving. Samen gaan we op onderzoek uit. En creatievelingen doen dit natuurlijk op geheel eigen wijze. We betrekken de medewerkers van begin tot einde. We laten ze ervaren wat de omgeving nu met ze doet. Daarbij maken we patronen en systemen zichtbaar en doorbreken deze. Wij werken hierbij vol enthousiasme samen met Sandra Schouten van Het Huis van Proeven.

Vanaf het eerste moment ontstaat er een nieuwe dynamiek en dat geeft ons geweldig veel input voor het interieurontwerp. Wij stemmen mens en fysieke omgeving helemaal op elkaar af. Het eindresultaat is daarmee altijd uniek voor bedrijf en zorgorganisatie en daar hebben jullie nog jaren profijt van.

Ben jij net zo enthousiast als wij en loop jij ergens tegenaan in jouw organisatie dat te maken heeft met hoe je samen werkt in jullie fysieke ruimte?

Geef je dan op en maak kans op onze unieke:

Laat je hier gegevens achter en stel  je vraag.  Wij nemen jullie een paar uur mee om kennis te maken met onze werkwijze.

Gegarandeerd dat er gelijk beweging ontstaat.

*inschrijven kan tot 6 juni.

Back To Top