skip to Main Content

Een nieuwe naam…OmgevingMakers

Jullie kennen ons misschien als FactorRood. En dat klopt. Dit was 7 jaar lang onze naam die wij met trots hebben uitgedragen.

Maar als bedrijf staan we niet stil. Wij blijven ons ontwikkelen.

Het resultaat waar wij voor staan is meer dan een nieuw interieur in een zakelijke- of zorgomgeving. Wij gaan voor blije en trotse medewerkers en bewoners. Blij met de omgeving waarin zij werken of leven. Trots op de organisatie waar zij deel van uitmaken.

Wij kijken naar de hele omgeving. Ons motto is dan ook:

Mensen maken de omgeving en de omgeving maakt de mensen

Ons vertrekpunt is dat we samen met de medewerkers op onderzoek uit gaan. En creatievelingen doen dit natuurlijk op geheel eigen wijze. We betrekken de medewerkers van begin tot eind. We laten ze ervaren wat de omgeving nu met ze doet. Daarbij maken we patronen en systemen zichtbaar en doorbreken deze. Wij werken hierbij vol enthousiasme samen met Sandra Schouten van Het Huis van Proeven.

Vanaf het eerste moment ontstaat er een nieuwe dynamiek. En dat geeft ons geweldig veel input voor het interieurontwerp waarbij we de mensen en fysieke omgeving helemaal op elkaar afstemmen. Het eindresultaat is daarmee altijd uniek voor bedrijf en zorgorganisatie en daar hebben jullie nog jaren profijt van.

Back To Top